Internationaal Kamp

Beste verkenners, jinners, ouders en medeleiding

 

Op mosselavond is er een kleine presentatie geweest over ons 3-jaarlijks internationaal kamp. We sommen hier nog eens de belangrijkste puntjes op.

Iedere verkenner en jinner moet voor 31 januari 2018 laten weten of hij al dan niet zal meegaan op het internationaal kamp. Dit doe je door 100 euro voorschot over te schrijven op BE16 0688 8969 8474 (Thomas Swennen) met vermelding: Internationaal kamp – voornaam en naam – tak.

Ons groot kamp in juli wordt nog steeds als prioritair gezien ten opzichte van het internationaal kamp en zal doorgaan op de normale data (18 juli tot 28 juli).

De totaalprijs zal ongeveer 500 euro bedragen. We kunnen nog niet de juiste prijs meedelen omdat deze zal afhangen van het aantal deelnemers. Wanneer we de juiste aantallen hebben, kunnen we een gedetailleerd programma met activiteiten en prijs meedelen. Deze prijs omvat het vervoer, activiteiten, het verblijf, reisverzekering en de maaltijden.

Omdat er veel broers op de scouts zitten, willen we voor iedereen het internationaal kamp financieel haalbaar houden. Een eerste kind betaalt 100% van de prijs van het internationaal kamp, een tweede kind 80% en een derde kind 60%.

We vertrekken op 2 augustus rond 7 uur en vertrekken 15 augustus in Oostenrijk rond de namiddag. Dit vervoer zal zijn met een bus waarvan de precieze uren nog meegedeeld zullen worden. Het verblijf tijdens het internationaal kamp Home in Oostenrijk zal in tenten zijn (9 nachten). Het verblijf op voorkamp zal in een jeugdlokaal plaatsvinden (4 nachten), exacte plaats volgt nog.

Indien u meer informatie wenst, of u heeft vragen mag u ons steeds contacteren op het emailadres: internationaalkamp@sint-martinus.be.

Dan hopen we alle verkenners en jinners te mogen verwelkomen op ons internationaal kamp. De leiding heeft er alvast heel veel zin in! Nog even kort erbij vertellen dat een internationaal kamp een unieke ervaring is waarbij men met andere internationale scouten in contact komt en tal van geweldige activiteiten doet. Samengevat een geweldig kamp om nooit te vergeten!

 


Stevige linker,

Team internationaal

Brief 1 Internationaal Kamp

Presentatie Internationaal Kamp