Welpen Kiewit

yuuuuuw welpen,

Beste wensen voor 2021!

Ik weet nu al dat dit een goed scoutsjaar gaat zijn. Hopelijk hebben jullie een goede vakantie gehad en zitten jullie vol met zin en enthousiasme om terug naar de scouts te komen, we hopen jullie allemaal terug te zien om het jaar goed te beginnen.

Indien er vragen zijn kan je ons altijd telefonisch bereiken of je kan een mail sturen naar wk@sint-martinus.be.

 

Een stevige linker,

Shane, Lander en Louis

Events

Er zijn nu geen events voor deze tak!Leiding

Sint-Martinus den XIIde - Lander Lamotte
Lander Lamotte
Patrijs

Patrijs

De Patrijs is een standvastige en rustige akkervogel, slim, verstandig en leerzaam. Deze vogel past zich aan alle levensomstandigheden aan. Hij heeft een goed gemeenschapsgevoel en is vredelievend. Hij is opofferingsgezind en bijzonder teder en trouw tegenover partner en kroost. De Patrijs toont deze eigenschappen alleen bij zijn familie. Hij verlevendigt de omgeving. De Patrijs is kalm, voorzichtig en tevreden.

Sint-Martinus den XIIde - Shane Proost
Shane Proost
Palmtortel

Palmtortel

Deze duif leeft zowel in paren als in groep. In de groep houdt hij van discussie. De Palmtortel vliegt meestal langzaam, maar als hij door een roofvogel achterna gezeten wordt, kan hij zeer hoge snelheden ontwikkelen. De Palmtortel is populair door de combinatie van zijn fraaie uiterlijk, zijn makheid en zijn welluidende roep. Zijn nest ziet er slordig en luchtig uit, maar is toch enorm stevig.

Sint-Martinus den XIIde - Louis Guffens
Louis Guffens
Picus

Picus

De Specht is opgewekt van aard. Hij vrolijkt de omgeving op door zijn lachende roep en zijn innemend gedrag. Hij is schrander en waakzaam. De Specht is zorgzaam voor zijn jongen. Iedereen kent hem omwille van zijn luide tromgeroffel, maar als hij onraad bespeurt, houdt hij daar onmiddellijk mee op.Beheer deze pagina