Welpen Kiewit

 

Dag Welpen!


Op deze takpagina kan je alle informatie vinden over Welpen Kiewit, de leiding en al onze activiteiten. Binnen onze tak zijn alle jongens welkom van 8 tot 10 jaar oftewel het 3de tot 5de leerjaar. Onze lokalen voor de Welpen zijn gelegen in de Putvennestraat 80 in Kiewit. We hebben meestal vergadering op zaterdag van 14u tot 17u aan onze lokalen in Kiewit, maar soms doen we ook activiteiten op een andere locatie. U kan alle informatie in verband met activiteiten altijd terugvinden in het programmaboekje en op de website. Wij vragen ook indien jullie Welpen niet aanwezig kan zijn op de activiteiten om dit een paar dagen op voorhand te melden aan ons. Voor meer vragen of onduidelijkheden of om gewoon eens te praten over hoe de scouts eigenlijk in zijn werk gaat, aarzel dan niet om ons telefonisch te contacteren of ons een email te sturen naar wk@sint-martinus.be

Stevige Linker: Shane, Jules en Hendrik 

Events


  • 18 July 2023
  • 18/07 tot 28/07
  • Niet
  • Welpen Kiewit

Groot kamp

Groot kamp, een periode die je echt niet kan missen! 10 dagen lang maken we plezier. Bouwen we kampen, bash glijden, lekker eten, liedjes zingen rond een kampvuur en een 3daagse vol avonturen. Kortom niet te missen tot dan!

    


Leiding

Sint-Martinus den XIIde - Shane Proost
Shane Proost
Vrijmoedige Palmtortel

Palmtortel

Deze duif leeft zowel in paren als in groep. In de groep houdt hij van discussie. De Palmtortel vliegt meestal langzaam, maar als hij door een roofvogel achterna gezeten wordt, kan hij zeer hoge snelheden ontwikkelen. De Palmtortel is populair door de combinatie van zijn fraaie uiterlijk, zijn makheid en zijn welluidende roep. Zijn nest ziet er slordig en luchtig uit, maar is toch enorm stevig.

Sint-Martinus den XIIde - Jules Kerkhofs
Jules Kerkhofs
Steur

Steur

De Steur is de grootste zoetwatervis ter wereld. Hij is rustig, kalm en waardig. De Steur kan enkel rechtdoor zwemmen en heeft veel ruimte nodig om te bewegen. Met zijn doorzettingsvermogen kan hij de oceaan overzwemmen. De Steur is gevoelig en niet snel bang.

Sint-Martinus den XIIde - Hendrik Mertens
Hendrik Mertens
Jako

Jako

Deze papegaai is een typische boomvogel. Als het begint te schemeren, gaat de Jako in grote groep op zoek naar voedsel. Hij is de meest geliefde onder de papegaaien. De Jako is zachtmoedig en vrolijk. Hij is leerzaam, uitermate intelligent, voorzichtig en gevoelig.Beheer deze pagina