Kapoenen Hollandsveld

Dag kapoenen en ouders. 

Binnen onze tak zijn alle jongens welkom van 6 tot 7 jaar oftewel het eerste en tweede leerjaar. Onze lokalen voor de kapoenen zijn gelegen in de Prins-bisschopsingel 50 in Hollandsveld. Wij hebben op een aantal uitzonderingen na elke week vergadering van 14u tot 17u aan de lokalen of op verplaatsing. U kan alle informatie in verband met activiteiten altijd terugvinden in het programmaboekje en op de site. Wij vragen ook indien jullie kapoen niet aanwezig kan zijn op de activiteiten om dit een paar dagen op voorhand te melden aan ons. Voor meer vragen of onduidelijkheden of om gewoon eens te praten over hoe de scouts eigenlijk is, aarzel dan niet om ons telefonisch te contacteren of ons een email te sturen naar khv@sint-martinus.be.

 

Events


  • 28 May 2022
  • 14u-17u
  • Lokalen Hollandsveld
  • Kapoenen Hollandsveld

Laatste activiteit

De laatste activiteit van het jaar jammer genoeg. Maar we gaan deze goed afsluiten dus neem je zwembroek en handdoek mee en kom zaterdag voor een laatste keer naar onze lokalen.

    


Leiding

Sint-Martinus den XIIde - Emile Carmans
Emile Carmans
Kariboe

Kariboe

De Kariboe is schrander en heeft een mooi uiterlijk. Het is nuttig en eerder zwijgzaam. Deze taaie trekker heeft een groot uithoudingsvermogen. De Kariboe leeft in kudden en vindt overal zijn weg.

Sint-Martinus den XIIde - Arthur Breemans
Arthur Breemans
Agame

Agame

Deze hagedis is een schrokop. Hij is grappig, ondeugend, nieuwsgierig en uitdagend. De Agame past zich vlot aan. Hij is erg snel, soms merkwaardig, maar ongevaarlijk. De Agame is verzot op zon en warmte. Hij intimideert zijn vijanden door grootdoenerij.

Sint-Martinus den XIIde - Tuur Buseyne
Tuur Buseyne
Schaarbek

Schaarbek

Deze vogel leeft in kolonies langs kusten en rivieren. Hij is ordelijk en werkt steeds samen met soortgenoten, waarbij ze elkaar aflossen. De Schaarbek is vriendelijk en gedienstig. Hij is eerlijk en gaat behendig te werk, zonder een spoor van luiheid te vertonen. De Schaarbek stelt rust en kalmte op prijs. De kolonie verhuist snel als er onrust of gevaar dreigt om de orde zo vlug mogelijk te herstellen.Beheer deze pagina