Welpen Hollandsveld

YUUUUUUW welpen!

Wij heten jullie van harte welkom in het nieuwe scoutsjaar! We gaan er weer een onvergetelijke tijd van maken! Zijn jullie er klaar voor? Wij wel!!!

Lees altijd grondig het programmaboekje zodat jullie weten wat er voor jullie te wachten staat. Als jullie, of jullie ouders, nog vragen hebben dan kunnen jullie ons altijd telefonisch of via mail bereiken. Voor onze contactinfo moeten jullie nog een beetje naar onder scrollen!

Stevige Linker

De leiding van WHV

Events


  • 18 July 2023
  • 18/07-28/07
  • ardennen
  • Welpen Hollandsveld

Groot Kamp

Ons befaamde groot kamp staat al weer voor de deur. De tijd vliegt soms echt voorbij maar wij zijn er klaar voor, hoop jullie ook! De bezoekdag zal plaats vinden op de 21ste juli. Zie zeker dat je allemaal kunt komen want dit is een ervaring die je niet wil missen.

    


Leiding

Sint-Martinus den XIIde - Tom Spaas
Tom Spaas
Ontdeugende Boxer

Boxer

Deze hond is blijmoedig, goedmoedig en vrijmoedig. De Boxer is trouw en aangenaam. Hij is makkelijk te temmen. De Boxer is erg beweeglijk en heeft een speels karakter. Hij waakt streng over zijn territorium en is een dapper dier.

Sint-Martinus den XIIde - Louis Guffens
Louis Guffens
Hardnekkige Picus

Picus

De Specht is opgewekt van aard. Hij vrolijkt de omgeving op door zijn lachende roep en zijn innemend gedrag. Hij is schrander en waakzaam. De Specht is zorgzaam voor zijn jongen. Iedereen kent hem omwille van zijn luide tromgeroffel, maar als hij onraad bespeurt, houdt hij daar onmiddellijk mee op.

Sint-Martinus den XIIde - Lars Devos
Lars Devos
Stekelvarken

Stekelvarken

Dit knaagdier is een klein en stil nachtdier dat overdag genietend ligt te zonnebaden voor zijn hol. Het Stekelvarken is standvastig en moeilijk te overhalen, soms een beetje eigenwijs. Zolang hij zich niet bedreigd voelt, is hij vriendelijk en vreedzaam. Als hij zich dan toch aangevallen voelt, verdedigt hij zich fel en hardnekkig. Het Stekelvarken is rustig, zachtmoedig en een goede leermeester. Al maakt hij soms een trage indruk, hij is in staat om zeer snel te reageren.



Beheer deze pagina