Welpen Hollandsveld

YUUUUUUW welpen!

Wij heten jullie van harte welkom in het nieuwe scoutsjaar! We gaan er weer een onvergetelijke tijd van maken! Zijn jullie er klaar voor? Wij wel!!!

Lees altijd grondig het programmaboekje zodat jullie weten wat er voor jullie te wachten staat. Als jullie, of jullie ouders, nog vragen hebben dan kunnen jullie ons altijd telefonisch of via mail bereiken. Voor onze contactinfo moeten jullie nog een beetje naar onder scrollen!

Stevige Linker

De leiding van WHV

Events


  • 28 May 2022
  • 14h - 17h
  • Lokalen Hollandsveld
  • Welpen Hollandsveld

VERASSINGSSPEL

Oeeh een verrassing. Wat zou dat zijn?? Wil je dat zeker te weten komen? Kom dan naar de lokalen van Hollandsveld!! Oeeh.

    


Leiding

Sint-Martinus den XIIde - Giel Lamotte
Giel Lamotte
Bultrug

Bultrug

Deze indrukwekkende walvis is zowel een mysterie als een bron van fascinatie. Zijn afmeting en acrobatisch gedrag maken hem populair. Hij is zeer communicatief en zingt complexe, betoverende liederen. Hij is sociaal en nieuwsgierig. De Bultrug is actief en werkt samen om te jagen.

Sint-Martinus den XIIde - Tijs Bielen
Tijs Bielen
Grizzlybeer

Grizzlybeer

De Grizzlybeer is een imposante beer met een lange snuit. Deze uitstekende zwemmer leeft graag alleen. Hij is actief, maar geniet ook van een lange winterslaap. De Grizzlybeer is intelligent, nieuwsgierig en speels. Hij is gemoedelijk en gezellig, maar blijft onberekenbaar en kan daardoor gevaarlijk zijn.

Sint-Martinus den XIIde - Daan Buseyne
Daan Buseyne
Pientere Apella

Apella

Dit aapje hadden de orgeldraaiers vroeger bij zich om geld op te halen. De Kapucijnaap leeft in groep. Hij is heel intelligent en probeert problemen op te lossen door na te denken. Hij vindt het leuk om met iets bezig te zijn, vooral omdat hij graag iets moois maakt. De Kapucijnaap is snel volwassen en heeft weinig vijanden.Beheer deze pagina