Kapoenen Kiewit

Dag kapoenen en ouders!

Op deze takpagina kan je alle info vinden over Kapoenen Kiewit, de leiding en al onze activiteiten. Binnen onze tak zijn alle jongens welkom van 6 tot 7 jaar oftewel het eerste en tweede leerjaar. Onze lokalen voor de kapoenen zijn gelegen in de Putvennestraat 80 in Kiewit. Wij hebben op een aantal uitzonderingen na elke week vergadering van 14u tot 17u aan de lokalen of op verplaatsing. U kan alle informatie in verband met activiteiten altijd terugvinden in het programmaboekje en op de site. Wij vragen ook indien jullie kapoen niet aanwezig kan zijn op de activiteiten om dit een paar dagen op voorhand te melden aan ons. Voor meer vragen of onduidelijkheden of om gewoon eens te praten over hoe de scouts eigenlijk is, aarzel dan niet om ons telefonisch te contacteren of ons een email te sturen naar kk@sint-martinus.be.

Events


  • 28 May 2022
  • 14h - 17h
  • Voorkant Bib Hasselt
  • Kapoenen Kiewit

Stadsspel

We gaan een stadsspel spelen en verzamelen aan het standbeeld voor de bib van Hasselt. Tot dan!!!

    


Leiding

Sint-Martinus den XIIde - Wouter Cressato
Wouter Cressato
Kwikstaart

Kwikstaart

Deze zangvogel wipt voortdurend met zijn lange, donkere staart. De Kwikstaart is heel beweeglijk, altijd bezig en opgewekt van aard. Hij houdt van gezelschap, spelen en stoeien. De Kwikstaart is dikwijls onrustig en zijn nest is een tamelijk slordig bouwsel.

Sint-Martinus den XIIde - Tom Spaas
Tom Spaas
Boxer

Boxer

Deze hond is blijmoedig, goedmoedig en vrijmoedig. De Boxer is trouw en aangenaam. Hij is makkelijk te temmen. De Boxer is erg beweeglijk en heeft een speels karakter. Hij waakt streng over zijn territorium en is een dapper dier.

Sint-Martinus den XIIde - Corneel Minne
Corneel Minne
Nandoe

Nandoe

Deze loopvogel trekt grazend over grote open vlaktes. De Nandoe is sociaal en verdraagzaam, niet alleen ten opzichte van familie en vrienden, maar ook naar anderen. Hij is rustig en een doorzetter. Als hij gewond is, loopt hij gewoon verder. Hij volgt de troep zolang hij kan. De Nandoe loopt en springt snel, maar beweegt voorzichtig.Beheer deze pagina