Verkenners

 

Beste Verkenners,

 

We staan weer voor een nieuw scoutsjaar.

Het zal zeker nog een speciaal jaar zijn, maar wij, de leiding, zijn er zeker van overtuigd dat we er toch een geweldig jaar van kunnen maken!

De activiteiten zullen in september zo normaal mogelijk doorgaan als de corona-maatregelen ons toelaten. Kijk zeker regelmatig op de website voor de nieuwste updates rond de activiteiten.

Ne stevige linker,

VK leiding.

Jarne, Giel en Nicolas

 

 

 

Via deze link kom je op de corona-pagina van Scouts en Gidsen Vlaanderen

 

Events

Er zijn nu geen events voor deze tak!Leiding

Sint-Martinus den XIIde - Jarne Bamps
Jarne Bamps
Bezielde Beermarter

Beermarter

De Beermarter heeft een unieke gespierde grijpstaart. Hij is trouw en volgzaam. De Beermarter leidt een kalm en gezapig leven. Wanneer hij actief is, laat hij van zich horen. Hij is lief en zachtaardig en lijkt iedereen graag te mogen. De Beermarter is rustig en speels, maar hij kan soms agressief zijn als hij in het nauw wordt gedreven.

Sint-Martinus den XIIde - Nicolas Lesire
Nicolas Lesire
Bestendige Kauw

Kauw

Deze kleine kraaiachtige staat bekend om zijn roep"Kauw-kauw". Hij is levendig, behendig en slim. De Kauw weet onder alle omstandigheden zijn opgewekte humeur te bewaren en zijn omgeving op te vrolijken. Hij heeft een buitengewoon sterke gemeenschapszin en heeft over het algemeen veel vrienden.

Sint-Martinus den XIIde - Giel Swennen
Giel Swennen
Kordate Steenbok

Steenbok

De Steenbok is vooral bekend om zijn behendigheid en zijn evenwichtsgevoel. Deze bergbewoner leeft in groep en hecht belang aan de rangorde binnen de groep. Hij is vriendelijk en nieuwsgierig, maar soms wat koppig. Hij leert veel van ouderen. De Steenbok is sterk maar zal zijn kracht niet snel tegen anderen gebruiken. Hij is speels, leeft in vrede met zijn omgeving en past zich snel aan.Beheer deze pagina